Smulsteen ''Frans''
Omschrijving

Gevuld met: varkenshaas, haricots verts in katenspek, aardappel wedges en broccoli roosjes.

Tips & spelregels:

  • 1 uur voor bereiding de Smulsteen uit de koelkast halen.
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen.
  • Zet de houder voor de Smulsteen®, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen.
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is €15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggegeven.
  • De Smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel een schone doek gebruiken voor schoonmaak. Geen heet water gebruiken!

Smulsteen ''Frans''

Heerlijke mix van vlees op een smulsteen.

€ 22,50
+ € 15,00 Statiegeld